InfoČesko

Akce

MARTINSKÁ HUSA 2015
MARTINSKÁ HUSA 2015

Soutěž
Kdy: 24.09.2015, do: 23.10.2015
Kde: Frenštát pod Radhoštěm, FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM
Beskydy
Frenštát pod Radhoštěm

Vyhlášení a ocenění nejlepší receptury proběhne v sobotu 14. 11. 2015 v 10 hodin v rámci Martinského trhu na frenštátském náměstí.

Do soutěže se může přihlásit každý, kdo zašle vyplněnou přihlášku s recepturou nejpozději do 23. 10. 2015


Soutěžní úkol – originální receptura
Téma: Martinská husa

o zpracujte originální recepturu na téma ,, Martinská husa “ včetně kalkulace surovin
a technologického postupu pro přípravu 6 porcí pokrmu


o recepturu zašlete pořadateli v elektronické podobě:
lenka.krestova@mufrenstat.cz / Lenka Krestová, tel.: 725 784 220

o recepturu zašlete pořadateli písemnou formou s označením „soutěž“ na adresu:
Město Frenštát pod Radhoštěm, kancelář Domu kultury, nám. Míru 1, 744 01 Frenštát p. R.

o termín doručení receptury: do 23.10.2015

o komise sestávající se z jednoho zástupce města a jednoho zástupce školy vybere s předstihem 3 top receptury

o přípravu soutěžních 3 top pokrmů dle vybraných receptur zajistí HŠ Frenštát pod Radhoštěm

o příprava soutěžních pokrmů proběhne v gastrocentru HŠ v pátek 6. 11. 2015 v čase od 07 do 11 hodin. Autor receptu může být u přípravy pokrmu přítomen nebo sám může pokrm vyrobit. Zároveň bude pozván na slavnostní oběd u příležitosti přípravy top receptů.

o připravené pokrmy vyhodnotí porota určená z jednoho zástupce města, jednoho zástupce profesních odborných organizací a jednoho zástupce Asociace kuchařů a cukrářů (AKC) ČR

o vítězem soutěže ,,Martinská husa“ bude dne 14. 11. 2015 v rámci Martinských trhů vyhlášen autor receptury nejlepšího pokrmu a současně převezme cenu od starostky města

o soutěžící souhlasí s uveřejněním své receptury, jména a města na webových stránkách a tiskových materiálech pořadatele. Ostatní údaje soutěžícího slouží pořadatelům pouze za účelem zkontaktování.

o výsledky soutěže a všechny přihlášené receptury budou zveřejněny na www.kulturafrenstat.cz

Informace k soutěžnímu úkolu

o zpracujte recepturu pokrmu včetně kalkulace surovin a technologického postupu na jeho přípravu (možno přiložit fotodokumentaci připraveného pokrmu - není podmínkou)

o hlavní surovinou je husa

o recepturu zpracujte na 6 porcí , včetně příloh

o pokrm by měl způsobem přípravy a podáváním odpovídat tradičnímu pojetí martinské husy (např. nádivka) s tradičními přílohami (knedlík, zelí, výpek či šťáva)

o jedna porce je určena k hodnocení (degustaci) porotě, druhá pro vystavení ukázkového talíře na prezentačním stole
o recepturu sestavte s ohledem na dobu přípravy tj. 4 hodiny


Cena: neuvedena

Další informace lze stáhnout zde (Martinki_husa_2015.jpg)
.

Soubor zaslal zadavatel akce. Neneseme zodpovědnost za kvalitu nebo případnou škodlivost těchto dat.


O projektu | Kontakty | Ceník reklamy | Zákaznická zona | Ochrana osobních údajů | Soubory Cookies | Doporučujeme
Průvodce Českem - InfoČesko.cz | InfoJeseníky.cz | inPhoto počasí

Doporučujeme: Lyžování Beskydy, Javorníky, Hostýnské vrchy | Ubytování Frenštátsko | Ubytování Valašsko - Javorníky - Vsetínské vrchy | Ubytování Slezské Beskydy | Ubytování Frýdecko-Místecko | Ubytování Hostýnské vrchy | Last Minute Beskydy | Chalupy Beskydy | Beskydy bez bariér | Koupání v Beskydech | Horská služba Beskydy

Copyright (C) 1998-2024 its Beskydy, s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Používá Gate.NET v3.16b